امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

برگزاری تور فناوری و پژوهشی بازدید از پارک علم و فناوری البرز

تور فناوری و پژوهشی و بازدید گروهی متشکل از صنایع استان، بنیاد نخبگان استان و شرکت شهرک های صنعتی استان از پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.
تاریخ : سه شنبه 19 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، گروهی متشکل از صنایع استان در رشته های مختلف نظیر صنایع غذایی، انرژی های تجدیدپذیر، صنایع دارویی و بهداشتی و ...، بنیاد نخبگان البرز و شرکت شهرک های صنعتی استان دوشنبه 18 بهمن ماه از پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.
در ابتدای بازدید، توضیحات لازم در خصوص فعالیت های پارک و فرایند جذب و پذیرش، حمایت های انجام شده از شرکت ها و روند رو به رشد شرکت های فناور عضو پارک ارایه و به پرسش های بازدیدکنندگان پاسخ داده شد.
در ادامه دکتر فتحی مدیر عامل شرکت یلدای سهند در خصوص انرژی های نو و تجدید پذیر و به خصوص انرژی های خورشیدی مطالبی ارایه کرد.
در این بازدید از برخی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری البرز نظیر توسعه گران الکترونیک رخش و پلاسما پژوه پارس، نیز آزمایشگاه های شیمی پژوهشکده صنایع شیمی ایران و آزمایشگاه های پژوهشکده گیاهان دارویی بازدید به عمل آمد.