امروز چهار شنبه 07 تير 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

نشست مشترک رییس پارک علم و فناوری و مدیر کل اداره بازرسی استان البرز برگزار شد

مهندس دهقان مدیر کل بازرسی استان البرز، 12 بهمن ماه با مهندس ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز در یک نشست تخصصی دیدار و گفت و گو و از این پارک بازدید کرد.
تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در این دیدار که 12 بهمن ماه انجام شد، مهندس ربانی، با معرفی فعالیت ها و دستاوردهای پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی گفت:  واحدهای فناور عضو در پارک علم و فناوری البرز موفق به ارایه محصولات فناورانه و مبتکرانه مطرحی در سطح استان و حتی کشور گردیده اند و پژوهشکده‌های مستقر در این مجموعه در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی فعالیت می‌کنند که در کشور و منطقه منحصر به فرد هستند.
در این جلسه مهندس دهقان مدیرکل بازرسی استان البرز ضمن بازدید از پارک علم و فناوری البرز، واحدهای فناور مستقر در آن و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، نسبت به گسترش همکاری و تعاملات با پارک علم و فناوری ابراز علاقه نمودند.
در این بازدید از برخی شرکت های فناور عضو در پارک نظیر زرین کوه، پلاسماپژوه پارس، سامانه های پیشرفته نانوارتباط( سپنا)، توسعه گران الکترونیک رخش و نوران سازه رهاورد آویژه، پژوهشکده گیاهان دارویی، آزمایشگاه ها و مرکز دکل های حفاری واحد علم و صنعت، پژوهشگاه رویان و مرکز تخصصی ماشین های الکتریکی واحد خواجه نصیرالدین طوسی بازدید نمودند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد