امروز سه شنبه 25 مهر 1396 -
اخبار : آموزش

اولین نشست آموزشی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد

براساس تفاهم نامه مشترک خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، اولین نشست مشترک معاونت آموزش این سازمان با دبیران خانه های صنعت معدن و تجارت سراسر کشور 16 بهمن ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در این نشست، پیرامون همکاری های آموزشی به ویژه برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته کوتاه مدت و لزوم ارتباط موثر و فعال در زمینه آموزش اعضای خانه صنعت، معدن و تجارت در سراسر کشور تبادل نظر شد.
بازنگری، ویرایش و روز آمد کردن دوره های کوتاه مدت، فناورمحور و مهارت محور مورد نیاز خانه صنعت، معدن و تجارت ایران از دیگر مباحث این نشست بود که از سوی کارشناسان حوزه ی فعالیت های آموزشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف مورد بررسی قرار گرفت.

مرز پرگهر
کاروان اربعین