امروز سه شنبه 25 مهر 1396 -

انتشار مقاله دو پژوهشگر جهاددانشگاهی خوزستان در مجله بین‌المللی

مقاله محمدمهدی سراجی و جمال داورپناه از اعضای گروه شیمی پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی خوزستان در شماره می سال ۲۰۱۷ مجله Journal of Colloid and Interface Science منتشر شد.
تاریخ : يكشنبه 17 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، این مقاله که با عنوان The effect of high temperature sol-gel polymerization parameters on the microstructure and properties of hydrophobic phenol-formaldehyde/silica hybrid aerogels منتشر شده، به بررسی روشی برای ساخت ایروژل‌های ابرآبگریز هیبریدی پلیمر- سیلیکا پرداخته است.
این ایروژل‌ها دسته‌ای از مواد بسیار سبک و متخلخل هستند که حدود ۹۰ درصد حجم آنها را هوا تشکیل داده است. ایروژل ابرآبگریز موجود می‌تواند به عنوان جاذب آلاینده‌های آب مانند فنول و نیز عایق‌های حرارتی مورد استفاده قرار گیرد.
این کار تحقیقاتی که با همکاری دکتر احمدرضا بهرامیان از دانشگاه تربیت مدرس و مهندس قاسم ثامری از دانشگاه آزاد واحد آبادان انجام شده، از طریق تارنمای ScienceDirect قابل دسترس است.

مرز پرگهر
کاروان اربعین