امروز سه شنبه 25 مهر 1396 -

برگزاری کنفرانس علمی "تازه های سرطان پستان متاستاتیک" توسط پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی

کنفرانس علمی "تازه های سرطان پستان متاستاتیک" 21 بهمن ماه از سوی گروه پژوهشی "بیماری های پستان" پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی، برگزار می گردد.
تاریخ : يكشنبه 17 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی، دکتر عصمت السادات هاشمی دبیر علمی این کنفرانس، هدف از برگزاری این برنامه را بررسی جوانب مختلف تشخیصی و درمانی سرطان پستان متاستاتیک و  هم اندیشی متخصصان رشته های مختلف در سرطان متاستاتیک و ارایه جدیدترین تحقیقات در این زمینه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه، سرطان پستان متاستاتیک یکی از معضلات پزشکان دست اندرکار درمان بیماران سرطان پستان است؛ افزود: بیماران مبتلا به این مشکل از سویی درمان های سیستمیک را در گذشته دریافت کرده اند و انتخاب های محدودتری برای این نوع درمان دارند و درمان موضعی متاستاز نیز هنوز جای بحث و چالش است.
عضو هیات علمی پژوهشکده معتمد و مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاددانشگاهی در ادامه با تاکید بر این نکته که بسیاری از روش های مداخله ای رادیولوژی به تدریج جایگزین روش های جراحی و یا درمان های سیستمیک شده اند و با عوارض کمتری همراه هستند، ادامه داد: در این برنامه ابتدا با روش های تشخیص متاستازهای سرطان پستان آشنا شده، به تازه های درمان های سیستمیک پرداخته می شود، سپس نقش تصویربرداری مداخله ای در تشخیص و درمان توضیح داده شده و در پایان جنبه های اخلاقی درمان در مراحل پیشرفته سرطان پستان به بحث گذاشته می شود.
گفتنی است، این کنفرانس پنجشنبه 21 بهمن ماه در محل ساختمان شماره 2پژوهشکده واقع در خیابان انقلاب خیابان ابوریحان خیابان شهید وحید نظری پلاک 45 سالن کنفرانس برگزار خواهد شد.
شرکت در این برنامه همراه با امتیاز بازآموزی از سامانه آموزش مداوم خواهد بود.

مرز پرگهر
کاروان اربعین