امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -
اخبار : آموزش

آیین اختتامیه دوره آموزشی کمک‌پرستاری یکساله جهاددانشگاهی قزوین برگزار شد

آیین اختتامیه دوره آموزشی کمک‌پرستاری یکساله، در سالن همایش کتابخانه امام‌خمینی(ره) چهارشنبه 13 بهمن ماه مصادف با دهه فجر و ولادت حضرت زینب (روز پرستار) برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 17 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین ، این همایش با حضور 111 نفر از فارغ‌التحصیلان دوره آموزشی کمک پرستاری یکساله، مربیان، مسوولیان استانی جهاددانشگاهی و معاونت درمان و اصحاب رسانه برگزار شد.
این همایش با سخنرانی فرشاد پیله‌چی معاون آموزشی جهاددانشگاهی، در خصوص نحوه شکل‌گیری دوره آموزشی مذکور و روند اجرایی آن آغاز و با سخنرانی مهندس کیا مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه‌یابی آموزشی جهاددانشگاهی، در خصوص چگونگی جذب و شرایط دوره، ادامه یافت.
مهندس کیا همچنین از تلاش برای رایزنی جهت برگزاری آزمون استخدامی در سال 95 برای فارغ التحصیلان این دوره خبر داد.
در پایان با حضور مسوولان مربوطه، از اساتید دوره تجلیل به عمل آمد.
فرشاد پیله‌چی معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد قزوین، در حاشیه برگزاری همایش اعلام کرد: این دوره آموزشی به مدت 1380 ساعت(300 ساعت تئوری و عملی و 1080 ساعت بیمارستانی) در طی یکسال و در 13 گروه برای 118 نفر برگزار گردید که طی آن 111 نفر فارغ التحصیل گردیدند.
فرشاد پیله‌چی، از برگزاری آزمون نهایی تئوری و عملی به صورت حضوری و آنلاین (تصویری) برای دوره مذکور خبر داد و خاطر‌نشان کرد: جهاددانشگاهی واحد استان آمادگی دارد با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت محور و اشتغال‌زا اقدام نماید.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی