امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

بازدید دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ از پارک علم و فناوری البرز

تعدادی از دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع لیسانس رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک و قدرت، 16 بهمن ماه پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.
تاریخ : يكشنبه 17 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز،‌ روز شنبه 16 بهمن ماه پارک علم و فناوری البرز میزبان تعدادی از دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ در مقطع لیسانس رشته مهندسی برق گرایش الکترونیک و قدرت بود.
در این برنامه پس از معرفی موضوعیت حضور و عملکرد پارک های علم و فناوری و مراکز رشد و اهمیت وجودی آنها در دنیا، پارک علم و فناوری البرز و مراکز رشد همکار آن معرفی و فرآیندهای جاری در آن اعم از نحوه جذب و پذیرش شرکت ها و واحدهای فناور، ‌حمایت های مادی و معنوی و ... بیان شد.
در ادامه دانشجویان حاضر در مجموعه،‌ از مرکز مبدل های جهاددانشگاهی علم و صنعت، مرکز ماشین های الکتریکی جهاد خواجه نصیر و شرکت های پارکی فناور توسعه گران الکترونیک رخش و سامانه های پیشرفته نانو ارتباط(سپنا) بازدید کردند و با فعالیت های طراحی و ساخت در این مجموعه ها آشنا شدند.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی