امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -

به همت پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛ سمینار "آینده گردشگری مشهد" برگزار می شود

پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی همزمان با رویداد مشهد 2017 و با حضور شخصیت های علمی و اجرایی ملی و استانی سمینار آینده گردشگری مشهد را برگزار خواهد کرد.
تاریخ : شنبه 16 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این سمینار یک روزه دکتر غلام حیدر ابراهیم بای سلامی نماینده رییس جمهور در شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و تنی چند از اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصان حوزه گردشگری سخنرانی خواهد نمود.
همچنین در پایان این سمینار، با همکاری پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استانداری، معاونت فرهنگی شهرداری مشهد و انجمن صنفی دفاتر مسافرتی خراسان رضوی نشست تخصصی برگزار می شود.
گفتنی است که، سمینار یک روزه آینده گردشگری مشهد پنج شنبه 21 بهمن ماه سال جاری از ساعت 8:30 تا 14 در محل پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی واقع در پردیس دانشگاه فردوسی، سه راه تربیت برگزار می‌شود.