امروز شنبه 25 آذر 1396 -
اخبار : آموزش

برترين‌هاي مسابقات "سخنوری به زبان انگلیسی" سازمان جهاددانشگاهي يزد معرفي شدند

مسابقات سخنوري به زبان انگليسي(سخن) جهاددانشگاهي استان يزد 12 بهمن ماه با معرفي برترين‌ها به كار خود پايان داد.
تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، مهدي دهقان چالشتري معاون آموزشي این سازمان در حاشيه اختتاميه اين مسابقات كه 12 بهمن ماه در دانشگاه علم و هنر يزد برگزار شد، تصريح كرد: اين مسابقات به مناسبت ايام الله دهه فجر و ويژه فراگيران مراكز آموزشي با هدف ارتقاي قدرت بيان فراگيران زبان انگليسي در مراكز آموزشي جهاددانشگاهي استان برگزار شد.
وي با بيان اين كه مسابقات در سه سطح و در قالب دو مرحله مقدماتي و اصلي برگزار شد، گفت: در هر سطح از مسابقات ۱۰ نفر به مرحله اصلي راه يافتند كه در اين مرحله فراگيران در دو بخش سخنراني موضوعي و سخنراني في‌البداهه با هم رقابت كردند.
معاون آموزشي جهاددانشگاهي استان ادامه داد: در نهايت نيز در سطح نوجوانان علي حيدري از مركز آموزش آزادشهر، ياسمين رضايي از مركز آموزش اردكان و فاطمه گلستاني از مركز آموزش امامشهر به ترتيب عناوين اول تا سوم را كسب كردند.
وي همچنين نفرات اول تا سوم سطح مقدماتي بزرگسالان را به ترتيب رويا جعفري و ريحانه جهان تاب از مركز آموزش آزادشهر و �سعيد نبي‌زاده� از مركز آموزش دهه فجر معرفی کرد.

دهقان همچنين يادآور شد: در سطح پيشرفته بزرگسالان هم زهرا ميرهاشمي از مركز آموزش امامشهر اول شد، فاطمه پاك‌زبان از مركز آموزش بعثت دوم و ريحانه فتاحي از آزادشهر نيز در رده سوم قرار گرفت.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه