امروز شنبه 27 آبان 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

حمایت مرکز رشد جهاددانشگاهی کردستان از برگزیدگان جشنواره ایده های برتر کسب و کار

مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: برگزیدگان جشنواره ایده های برتر کسب و کار مورد حمایت مرکز رشد این نهاد کردستان قرار می گیرند.
تاریخ : پنجشنبه 07 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، مجید آوج با اشاره به برگزار جشنواره ایده های برتر کسب و کار در اسفندماه جاری در سنندج، اظهار داشت: شناسایی، ارزیابی، تشویق و حمایت از صاحبان ایده های خلاقانه کسب و کار با رویکرد تجاری سازی نوآوری ها و تبدیل ایده های تجاری به فرصت های کسب و کار از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی افزود: ایجاد تعامل میان ایده پردازان، کارآفرینان و سرمایه گذاران، ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، فراهم نمودن زمینه ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان و حرکت در راستای تحقق دانشگاه های کارآفرین از دیگر اهداف جشنواره ایده های برتر کسب و کار می باشد.
مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی استان کردستان، یادآور شد: جشنواره ایده های برتر کسب و کار برای دومین بار در استان کردستان در اسفند ماه سال جاری همزمان با اولین همایش ملی اشتغال دانش بنیان برگزار می شود.
مجید آوج با اشاره به محورهای جشنواره، بیان کرد: علاقمندان می توانند ایده های خود را در حوزه کشاورزی و صنایع تبدیلی، گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی، توت فرنگی و محصولات باغی و طرح‌های صنعتی و خدماتی، از طریق وب سایت www.jdkurd.ir به دبیرخانه جشنواره ارائه نمایند.
وی ادامه داد: برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت جایزه می توانند از مزایا و حمایت های مرکز رشد واحدهای فناور جهاددانشگاهی کردستان بهره مند شوند.
گفتنی است که اولین همایش ملی اشتغال دانش بنیان و دومین جشنواره ایده‌های برتر کسب و کار 3 و4 اسفند سال جاری در محل دانشگاه کردستان برگزار  و در این مدت نمایشگاهی از دستاوردهای کارآفرینان دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان برپا می‌شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه