امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

به همت جهاددانشگاهی واحد اصفهان؛ اولین رویداد "نت تلنت( فرزام)" برگزار می شود

اولین رویداد نت تلنت( فرزام) به همت جهاددانشگاهی واحد اصفهان، چهارشنبه 6 بهمن ماه در تالار دکتر علی شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می گردد.
تاریخ : دوشنبه 04 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، رویداد نت تلنت (فرزام) یا به عبارتی استعدادهای فضای مجازی به همت جهاددانشگاهی واحد اصفهان و با همکاری هلدینگ مجازی ایوکا با حضور برخی از صاحبان کسب و کارهای اینترنتی روز چهارشنبه 6 بهمن از ساعت 14 تا 17 در تالار دکتر علی شریعتی برگزار خواهد شد.
هدف از این رویداد بیان تجارب کاری و فلسفه راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی است. در این رویداد علی حاج محمدی بنیان گذار همیار وردپرس، توحید علی اشرفی مدیر بازاریابی سفرهای علی بابا، محمد قیومی موسس سامانه خبر فارسی، محمد زاهدی بنیانگذار ایونت سنتر، محمدرضا آذین بنیانگذار سامانه رویدادی اصفهان فا و فعالین دیگر در این فضا حضور خواهند داشت و به بیان تجارب خود خواهند پرداخت.
علاقه مندان به حضور در این رویداد می بایست در وب سایت jdisf.ac.ir/node/284 ثبت نام نمایند. لازم به ذکر است حضور در این رویداد برای عموم آزاد و رایگان می باشد.