امروز دوشنبه 07 فروردين 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

یازدهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان البرز

جمشید ملک محمودی مدیر عامل شرکت توسعه گران الکترونیک رخش مستقر در پارک علم و فناوری البرز به عنوان یکی از برترین های بحث کارآفرینی در حوزه دانش بنیان مورد تجلیل قرار گرفت.
تاریخ : يكشنبه 03 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، یازدهمین جشنواره تجلیل از کارآفرینان برتر استان 30 دی ماه با حضور استاندار، نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس، مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی البرز، معاونین استاندار، فرمانداران البرز، رییس پارک علم و فناوری استان، جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی و کارآفرینان در سالن میلاد برگزار شد.
سید حمید طهائی در این آیین با بیان این که، کارآفرین یک هنرمند است، اظهار داشت: هنرمندان واقعی کسانی هستند که از تمام استعدادها و توانمندی های خود در ایجاد و خلق یک اثر هنری استفاده می کنند. کارآفرینان نیز هنرمندانی هستند که خداوند این موهبت توانمند و خلاق بودن را در وجود آنها نهاده است.
استاندار البرز کارآفرینی را منحصر به داشتن سرمایه و سواد تخصصی ندانست و تصریح کرد: کارآفرینی داشتن سرمایه، تحصیل، تخصص و غیره نیست بلکه در کنار این مولفه ها داشتن هنر مدیریتی است جهت سازماندهی سیستمی که بتوان با دست خالی از هیچ همه چیز آفرینش و خلق کرد.
وی افزود: کارآفرین با نیروی اندک سرافرازانه و سربلند بهترین تولید خود را عرضه می نماید و در بخشی نیز قادر است نیروی  انسانی متخصص آموزش دهد.
طهایی با اشاره به این که، یک کارآفرین می بایست در تمام حوزه ها دانش مدیریتی داشته باشد گفت: کارآفرینی موفق است که در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در کنار کار تخصصی خود یک مدیر قابل باشد و همین اشراف بر مدیریت است که وی را مطرح می سازد.
استاندار البرز ضمن تبریک به کارآفرینان عنوان کرد: تبریک به دوستانی که در زمینه ایجاد اشتغال و خروج از بسیاری وابستگی ها تلاش نمودید و در این مسیر گام های بلندی برداشتید.
طهائی تاکید کرد: شما در حالت مقایسه ای پسابرجام با تمام هجمه ها قرار گرفتید و در شرایطی که کالاهای خارجی وارد می شود و نگاه ها هنوز به قبول کالاهای داخلی کامل برنگشته است. شما پابه پای کالاهای خارجی تولید داخل انجام می دهید و کالای داخلی را عرضه می‌نمایید. این یک اتفاق مهمی است که باید با مدیریت بسلامت از آن عبور نمود.

کارآفرین نیازمند حمایت است
حمایت از کارآفرین نیز  موضوعی بود که استاندار به آن پرداخت و افزود: کارآفرین شاید خالق نوین محصول باشد اما آیا تاجر خوبی هم هست؟ آیا می بایست خود برای نوع کالای خود تبلیغات انجام دهد؟ خیر... باید به این درک رسید که واحدهای تولیدی چرخ تپنده اقتصاد هستند و نیاز به حمایت همه جانبه دارند تا پس از تولید دغدغه بازار را نداشته باشند.
گفتنی است، در پایان از کارآفرینان برتر تجلیل شد و جمشید ملک محمودی مدیر عامل شرکت توسعه گران الکترونیک رخش مستقر در پارک علم و فناوری البرز از جمله برترین ها در بحث کارآفرینی در حوزه دانش بنیان بود که در این مراسم از وی تقدیر به عمل آمد.

توصیه های سفر