امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -
تا 20 بهمن ماه؛
مهلت ارسال مقاله به "دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی" تمدید شد

دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از تمدید مهلت ارسال مقالات تا 20 بهمن ماه سال جاری به این کنگره خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 20 دي 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر حمیدرضا بیدخوری با بیان این مطلب افزود: مهلت ارسال مقالات به دومین کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی که توسط سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و با همکاری دانشگاه فردوسی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پژوهشگاه رویان از 30 فرودین تا اول اردیبهشت 96 در مشهد مقدس برگزار خواهد شد تا 20 بهمن ماه سال جاری تمدید شده است.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی ادامه داد: شواهدی که از استقبال گسترده پژوهشگران و اساتید مرتبط با این حوزه در سراسر کشور داریم حاکی از این است که ابعاد کمی و کیفی برگزاری این رویداد بزرگتر از پیش بینی انتظار ما است.
وی بیان داشت: سلول هاي بنيادي با توانايي خود در پزشکي بازساختي و كمك به کشف داروها، اميدهايي را در درمان بيماري‌هاي پيچيده و صعب العلاج ايجاد نموده است.
بیدخوری تصریح کرد: درخواست درمان توسط سلول هاي بنيادي در جامعه رو به افزايش مي باشد. بنابراين، توسعه و نوآوري  ها در زمينه سلول‌هاي بنيادي و پزشكي بازساختي، باعث خواهد شد تا حداكثر بهره‌وري جهت خدمت به جامعه بشري به دست آيد.
به گفته وی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی از طريق برقراري حلقه‌هاي ارتباطي ميان تخصص‌هاي مختلف، اعم از زيست شناسان و متخصصان باليني، توسعه و كاربرد سلول‌هاي بنيادي در زمينه پزشكي بازساختي را سرعت خواهد بخشيد.
وی بیان داشت: تاکنون حدود 45 نفر مهمان ویژه از سراسر کشور در این کنگره دعوت شدند و 15 میهمان خارجی از کشورهای چین، ایتالیا، آمریکا، مالزی، آلمان، ترکیه، اسپانیا، پاکستان، اندونزی و استرالیا دعوت به عمل آمده است.
دکتر بیدخوری با بیان اینکه اولین دوره این کنگره بین‌المللی با حضور هزار نفر برگزار شد، عنوان کرد: انتظار می‌رود حدود 1200 نفر در دومین دوره کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی مشارکت داشته باشند. حدود 75 سخنرانی در این همایش انجام خواهد شد.
دبیر اجرایی دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی یکی از اتفاقات مسلم در حوزه سلول‌های بنیادی در سال جاری را راه‌اندازی ستاد استانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در خراسان رضوی دانست و یادآور شد: تشکیل این ستاد استانی که ریاست آن با استاندار است، می‌تواند زمینه رشد کمی و کیفی فعالیت‌های این حوزه را از طریق هم‌افزایی و جلوگیری از موازی‌کاری به دنبال داشته باشد.
معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری این برنامه علمی در چارچوب مشهد 2017، دبیرخانه کنگره تخفیف 50 درصدی در ثبت نام و اقامت برای دانشمندان و پژوهشگران مسلمان از کشورهای اسلامی در نظر گرفته است.