امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -

مدیر گروه کیفیت زندگی بیماران سرطانی پژوهشکده: "روایت درمانی" بر کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پستان موثر است

نتایج حاصل از یک پژوهش توسط گروه پژوهشی کیفیت زندگی بیماران سرطانی نشان می دهد، روایت درمانی بر کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پستان موثر بوده و این امر نیز در ارتقاي کیفیت زندگی این بیماران اثر بخش خواهد بود.
تاریخ : پنجشنبه 16 دي 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، اکرم السادات سجادیان مدیر گروه کیفیت زندگی بیماران سرطانی پژوهشکده، در خصوص پژوهشی با عنوان "روان درمانی و تاثیر بر کاهش اضطراب و افسردگی در زنان مبتلا به سرطان پستان مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاددانشگاهی" گفت: سرطان پستان به عنوان یك اتفاق ناگوار عاطفی در زندگی زنان محسوب شده که موجب گرفتاري آنها در سطوح مختلف زندگی اعم از جسمی یا روحی می شود. هنگامی که یك وضعیت پراسترس مانند خبر ابتلا به سرطان به فردي داده می شود، برحسب اینکه بیماري ممکن است در فرد اضطرب ایجاد کرده و تعادل روحی روانی وي را تحت تاثیر قرار دهد، واکنش هاي مختلفی ایجاد می کند.
عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان پستان اضافه کرد: روایت درمانی روشی موثر و از انواع روان درمانی های کوتاه مدت محسوب می شود که هدف از این پژوهش، بررسی اثر بخشی آموزش روایت درمانی بر کاهش اضطراب در زنان مبتلا به سرطان پستان، مرکز تحقیقات بیماري هاي پستان تهران است.
سجادیان افزود: در این بیماران به جهت افزایش تنش های روانی و تاخیر بر روایت زندگی آنان کارایی خوبی را مورد انتظار بود.
وی با اشاره به اینکه این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی بر روی 60 زن مبتلا به سرطان پستان انجام شد که درمان اولیه را پشت سرگذاشته و به کلینیک پیگیری مرکز مراجعه کرده بودند، اضافه کرد: یافته هاي این پژوهش تاکیدي بر تاثیر روایت درمانی بر کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پستان می باشد و بدیهی است کاهش اضطراب نقش ارزشمندي در بهبود سلامت جسمی و روانی و نیز ارتقاي کیفیت زندگی این بیماران خواهدداشت.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران