امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

در دستور کار سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف قرار گرفت: طرح مطالعاتی تحلیل عوامل و الزامات انتقال و توسعه فناوری های آب شیرین کن در کشور

با توجه به سوابق و تجربیات پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در حوزه تکنولوژی های آب و ماموریت ابلاغ شده به جهاددانشگاهی درخصوص ایجاد، انتقال و توسعه فناورهای خاص در کشور، طرح "مطالعاتی تحلیل عوامل و الزامات انتقال و توسعه فناوری های آب شیرین کن در کشور"، در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
تاریخ : سه شنبه 14 دي 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، معاون پژوهش و فناوری این سازمان با بیان این موضوع گفت: در حال حاضر با توجه به بحران آب در کشور، یکی از فناوری های مورد نیاز و در اولویت کشور، فناوری آب شیرین کن می باشد که به نظر می رسد با توجه به راهبردها و برنامه های وزارت نیرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاددانشگاهی با توجه به جایگاه، پتانسیل و تجارب خود می تواند نقش مهمی در انتقال و توسعه آن ایفا نماید.
دکتر محسن مردانی افزود: هدف از این طرح بررسی ضرورت و چرایی انتقال و توسعه فناوری آب شیرین کن به کشور و همچنین تحلیل عوامل موثر بر آن و در نهایت مشخص کردن نقش جهاددانشگاهی در توسعه این فناوری در کشور می‏باشد.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد