امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

آغاز تولید آزمایشگاهی داروی گیاهی «زگیل‌سوز» در جهاددانشگاهی واحد ایلام

تولید «داروی گیاهی زگیل‌سوز» در مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام در مقیاس آزمایشگاهی آغاز شد.
تاریخ : سه شنبه 14 دي 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، مریم مؤمنی معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی این واحد اظهار کرد: هسته فناور تولید داروی گیاهی "زگیل‌سوز" فعالیت خود را از، 12 دی برای تولید این داروی گیاهی در مقیاس آزمایشگاهی در این مرکز آغاز کرده است.
وی گفت: ایده تولید ساخت داروی گیاهی از گیاه "شقایق" توسط محمد و مهدی جلیلیان به مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام ارایه و بعد از مراحل سنجش نوآوری، در جلسه شورای فناوری مطرح و مورد پذیرش قرار گرفت.
مؤمنی افزود: این طرح چهارمین طرحی است که در زمینه ساخت داروی گیاهی در این مرکز پذیرش و فعالیت آزمایشگاهی خود را آغاز کرده است.
وی بیان کرد: محققان طرح‌هایی چون ساخت پماد ضد سوختگی، تولید نانو ذره و نانو پلیمر ضدسرطانی از گیاهان دارویی، پیش از این در آزمایشگاه زیست فناوری مشترک میان جهاددانشگاهی و علوم پزشکی فعالیت آزمایشگاهی خود را انجام و در مرحله تولید مقاله هستند که پس از چاپ مقالات، وارد فاز آزمایشات بالینی خواهند شد.
گفتنی است، مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با توجه به پتانسیل‌های موجود مانند آزمایشگاه زیست فناوری و گیاهان دارویی مجهز به دستگاه هایی چون سوکسله، کلونجر، HPLC، GC، اتمیک ابزربشن و همچنین گلخانه پرورش گیاهان دارویی، آماده پذیرش طرح های نوآورانه در زمینه اهلی‌سازی، اصلاح، تولید دارو، ساخت ماشین آلات کاشت، داشت، برداشت، فرآوری و توسعه کشت این نوع گیاهان است.