امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

ایجاد ظرفیت بیش از 1200 تن ماهی در سال با تورهای تولیدی جهاددانشگاهی

دکتر مهدی ورسه ای رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر در این خصوص خاطرنشان کرد: تورهای تولیدی جهاددانشگاهی، ظرفیت پرورش ماهی کشور را بیش از 1200 تن در سال جاری افزایش داده و امکان بهره بردای از بخشی از ظرفیت مغفول مانده سواحل شمال و جنوب کشور را فراهم کرده است.
تاریخ : يكشنبه 12 دي 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، یکی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی وزارت جهاد کشاورزی، پرورش ماهی در قفس های دریایی است و جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، با تکیه بر تخصص اعضاء و تعهد سازمانی خود، تورهای مورد نیاز این قفس ها را بومی سازی کرده است و در سال جاری، حدود 60 سری تور کامل، تحویل متقاضیان برای بهره برداری در خلیج فارس (قشم)، دریای خزر (نوشهر و کیاشهر) و دریاچه سد کارون4 به ارزش 20 میلیارد ریال شده است.
وی افزود: پرورش ماهی در قفس، به توانمندسازی ساحل نشینان، امنیت و سلامت غذایی، ارتقای سطح اجتماعی و امنیتی مناطق ساحلی و توسعه پایدار استان های شمالی و جنوبی، کمک شایانی می کند و نیازمند حمایت بیشتر، وزارت جهاد کشاورزی از تولیدکنندگان تجهیزات پرورش ماهی در قفس و پرورش دهندگان است تا این صنعت در کشور رونق گیرد. البته در این خصوص گام های موثری توسط مؤسسه سرمایه‏گذاری جهاد نصر برداشته شده است که شایسته تقدیر می باشد؛ اما حمایت های مالی و فنی مجموعه وزارت جهاد کشاورزی برای رشد تولید ماهی در کشور، لازم و ضروری است.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه