امروز يكشنبه 04 تير 1396 -
به همت جهاددانشگاهی واحد هنر؛
نشست تخصصی "بررسی وضع موجود و آسیب شناسی شیوه های آموزش نمایش خلاق به کودکان 3 تا 10 سال" برگزار می شود

جهاددانشگاهی هنر نخستین نشست علمی ـ تخصصی پیرامون نمایش خلاق را با موضوع «بررسی وضع موجود و آسیب شناسی شیوه های آموزش نمایش خلاق به کودکان 3 تا 10 سال» برگزار می کند.
تاریخ : شنبه 11 دي 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد هنر، نخستین نشست علمی-تخصصی گروه پژوهشی هنر و کودک واحد هنر پیرامون نمایش خلاق سه شنبه 14 دی 1395 در سالن آمفی تاتر پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی برگزار خواهد شد.
در این نشست علمی-تخصصی "دکتر رحمت امینی" مقاله ای را پیرامون "کاربرد مفهوم پداگوژی در نمایش خلاق" ارایه خواهد کرد و میزگردی با موضوع "بررسی وضع موجود و آسیب شناسی شیوه های آموزش نمایش خلاق به کودکان 3 تا 10 سال" با حضور منوچهر اکبرلو و رامتین خداپناهی برگزار خواهد شد.
مدیر برگزاری و مجری - کارشناس این نشست علمی - تخصصی، عرفان پهلوانی می باشد.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد