امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

ذخیره بیش از 80 نمونه در بانک خون بندناف جهاددانشگاهی خراسان جنوبی

مسوول بانک خون بند ناف جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از ذخیره بیش از 80 نمونه در سال جاری خبر داد.
تاریخ : شنبه 11 دي 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، ملیحه بهنامیان، مسئول بانک خون بند ناف جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در تشریح اقدامات این مرکز، گفت: سلول‌های جفت، سلول‌هایی نامیرا و با قدرت تکثیر فراوانی هستند، از همین رو محققان به این نتیجه رسیدند که از این منبع برای فراهم کردن سلول های بنیادی استفاده کنند.
وی ادامه داد: خون‌بند ناف منبعی از سلول‌های بنیادی خون‌ساز است و می‌تواند در روند درمان بیماری‌های بدخیم مورد استفاده قرار گیرد که ضرورت دارد افراد جامعه از علت ذخیره‌سازی و موارد استفاده خون‌بند ناف آگاهی یابند.
مسوول بانک خون بند ناف جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی اظهارکرد: این سلول‌ها قابلیت درمان ده‌ها بیماری را دارند و در حال حاضر بیشتر در زمینه درمان بیماری‌های خونی، نظیر انواع سرطان‌های خون، کم‌خونی‌های مادرزادی، تالاسمی و نقص سیستم ایمنی و چندین بیماری دیگر به کار گرفته می‌شوند.
بهنامیان بیان کرد: تا دی ماه امسال بیش از 80 نمونه در بانک خون بندناف استان، ذخیره شده است که این آمار نشان‌دهنده افزایش سطح آگاهی شهروندان است.
وی تأکید کرد: متقاضیان ذخیره‌سازی خون بند ناف به صورت محدود می‌توانند از وام 10 میلیون ریالی بهره‌مند شوند.
مسوول بانک خون بند ناف جهاد دانشگاهی خراسان یادآور شد: برای نگهداری خون بند ناف دو میلیون و 420 هزار تومان هزینه از خانواده متقاضی دریافت و بعد از سال اول، سالیانه 116 هزار تومان به عنوان شارژ دریافت می‌شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه