امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -

برگزاری کارگاه عصاره‌گیری از گیاهان دارویی در جهاددانشگاهی خراسان جنوبی

کارگاه عصاره‌گیری و اسانس‌گیری از گیاهان دارویی در جهاددانشگاهی خراسان جنوبی برگزار شد.
تاریخ : سه شنبه 07 دي 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، کارگاه اسانس‌گیری و عصاره گیری از گیاهان دارویی با حضور 20 فراگیر در این واحد برگزار شد.
هدف از دوره، آشنایی فراگیران با گیاهان دارویی و طریقه اسانس‌گیری و عصاره‌گیری است.
سکینه کهنسال، مدرس دوره و عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: دوره اسانس‌گیری و عصاره‌گیری ازگیاهان دارویی شامل جدا نمودن اسانس‌ها با دستگاه کلونجر، سوکسله و ... همچنین تهیه مقطر گیاهی و عصاره های گیاهان دارویی به روش پرکولاسیون و خیساندن می‌باشد، که هر کدام از این عصاره‌ها می‌توانند خود به عنوان مصرف جهت درمان و یا ساخت داروی گیاهی شوند.
وی اظهار کرد: افرادی که در این دوره آموزش می‌بینند در پایان قادر خواهند بود در مجامع علمی جهت انجام بخش فیتوشیمی پایان نامه‌ها به ویژه پایان نامه‌‌هایی که در زمینه گیاهان دارویی است به صورت مستقل عمل نمایند.
عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: از سویی افرادی که جویای مشاغل خانگی هستند بعد از پایان دوره با خرید یک دستگاه می‌توانند اقدام به تهیه اسانس و یا مقطر در حجم خانگی نمایند و مجوز کسب مشاغل خانگی را اتخاذ کنند.