امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -

پژوهشگران و كارآفرين برتر و گروه هاي آموزشي پيشتاز دانشگاه علم و هنر جهاددانشگاهي تقدیر شدند

به مناسبت هفته پژوهش و كارآفريني، در طي گردهمايي از پژوهشگران و كارآفرين برتر و گروه هاي آموزشي پيشتاز دانشگاه علم و هنر تقدير به عمل آمد.
تاریخ : دوشنبه 06 دي 1395

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت گرامیداشت هفته های پژوهش و کارآفرینی، گردهمایی پژوهشی با حضور تنی چند از مسوولان بخش های دولتی و خصوصی، اساتيد و اعضاي هيات علمي در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار گردید.
در این مراسم رییس دانشگاه علم و هنر "دكتر سید حبیب اله میرغفوری"، به بیان لزوم حرکت دانشگاه ها به سوی دانشگاه کارآفرین پرداخت و بیان کرد که طی این مسیر، همراهی تمام اعضاء دانشگاه (اعم از اساتید، کارمندان و دانشجویان) و محیط کسب و کار را طلب مي‌ کند.
دکتر آفرین اخوان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علم و هنر به تشریح اقدامات صورت گرفته، تسهیلات مصوب (برای دانشجویان، کارمندان و اساتید) و برنامه های آتی دانشگاه در سه حوزه پژوهشی، فناوری و تجاری سازی، توانمندسازی، اشتغال و کارآفرینی پرداخت.
وی در ادامه گزارش آماری از تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر علمی و ارایه شده در کنفرانس ها، کتب چاپ شده، طرح های پژوهشی، ثبت اختراع و دوره های تخصصی و مهارت های کسب و کار برگزار شده در دانشگاه ارایه کرد.
در این مراسم میزگردی با عنوان تعامل دانشگاه با محیط کسب و کار با حضور  "مهندس محمود نوریان" مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، "مهندس مهدی فنایی"  مدیر عامل شرکت الکترو کویر، "دکتر ریاحی"  مدیر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد و "مهندس مهدي باصولي" رئيس سازمان جهاددانشگاهي استان يزد تشکیل گردید.
در این مراسم از چهار نفر از پژوهشگران برتر در سه رتبه و یک نفر کارآفرین برتر دانشگاه با اهداء لوح تقدیر، به عمل آمد و از سه گروه آموزشی دانشگاه به پاس برنامه ریزی، تلاش درجهت توانمندسازی نمودن دانشجویان و دانش آموختگان و همچنین آموزش دوره های تخصصی و مهارت های کسب و کار تقدیر شد و به رسم یادبود به اعضای هیات علمی فعال در این زمینه لوح اهدا گردید.

کاروان اربعین