امروز شنبه 29 مهر 1396 -
در گروه پژوهشی مهندسی صنایع سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف انجام شد:
مطالعه پیش امکانسنجی سه طرح تولید "دستگاه لوله مغزی سیار"، "کلاف لوله مغزی" و "موتور درون چاهی"

مطالعات پیش امکان سنجی طرح ‏های تولید سه تجهیز"دستگاه لوله مغزی سیار"، "کلاف لوله مغزی" و "موتور درون چاهی"،که توسط سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی به پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاد صنعتی شریف واگذار شده بود، توسط گروه پژوهشی مهندسی صنایع انجام و در سال جاری به اتمام رسید.
تاریخ : دوشنبه 06 دي 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مطالعات پیش امکان سنجی طرح ‏های تولید سه تجهیز"دستگاه لوله مغزی سیار"، "کلاف لوله مغزی" و "موتور درون چاهی"،که توسط سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی به پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاد صنعتی شریف واگذار شده بود، توسط گروه پژوهشی مهندسی صنایع  انجام و در سال جاری به اتمام رسید.
در این سه طرح، توجیه‏ پذیری سناریوهای مختلف راه ‏اندازی کسب و کار تولید تجهیز مورد نظر، در ابعاد چندگانه بازار، فنی، مالی و اقتصادی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت و سناریوی برتر معرفی گردید.
در بُعد بازار، ضمن بررسی و تحلیل وضعیت استراتژیکی، ظرفیت ‏های بالقوه تولید و بهره ‏برداری در کشور، عرضه و تقاضای داخلی و بین ‏المللی (منطقه ‏ای و فرامنطقه ‏ای) و رقبا، پیش ‏بینی‏ های کوتاه‏ مدت و بلند‏مدت وضعیت آتی بازار تجهیز صورت گرفت.
در بُعد فنی، ضمن تحلیل، اولویت ‏بندی و تهیه برنامه اجرای مقدماتی گزینه ‏های فنی تعیین شده برای هر یک از سناریوها (شامل گزینه‏ های محل اجرا، گزینه ‏های فناوری و روش ‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏های اجرا)، نحوه تامین دانش فنی برای هر یک از سناریوها پیش‏بینی شده است
در بُعد مالی و اقتصادی نیز، با برآورد و تحلیل نرم‏ افزاری هزینه درآمد، سناریوها اولویت‏ بندی شده ‏اند. در نهایت، با لحاظ کردن اولویت‏ ها در سه بُعد بازار، فنی و اقتصادی، سناریوی برتر برای راه‏ اندازی کسب و کار تولید تجهیز مورد مطالعه پیشنهاد شده است.

مرز پرگهر
کاروان اربعین