امروز يكشنبه 04 تير 1396 -

برگزاری کنفرانس "آشنایی با عوارض درمان های سرطان پستان با تاکید بر لنف ادم و نحوه کنترل آن"

کنفرانس علمی یک روزه "آشنایی با عوارض درمان های سرطان پستان با تاکید بر لنف ادم و نحوه کنترل آن" 11 دی ماه از سوی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی برگزار می شود.
تاریخ : چهار شنبه 01 دي 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، دکتر شهپر حقیقت دبیر علمی کنفرانس مذکور با اشاره به اهمیت برگزاری این برنامه به دلیل شیوع بالای عارضه و عدم آموزش متخصصان در دوران تحصیل افزود: لنف ادم از عوارض نسبتا شایع بعد از ابتلا به سرطان پستان است که علی رغم بار ناتوانی نسبتا بالای آن، متاسفانه در سیستم بهداشتی و آموزشی کشور مورد توجه چندانی قرار نگرفته است.
معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده سرطان پستان در ادامه افزود: در این سمینار یک روزه بر آنیم تا ابتدا به تبیین جایگاه این عارضه از منظر جراحان و متخصصان انکولوژی و بررسی عوامل خطر ساز و تشدید کننده بپردازیم.
دکتر حقیقت افزود: با اشاره به اینکه پیش نیاز این دوره نحوه برخورد با لنف ادم، آشنایی با پاتوفیزیولوژی، نحوه ایجاد و پیشرفت آن می باشد؛ لذا در این برنامه ابتدا در این خصوص توضیحاتی ارایه می گردد و سپس به بیان مطالب تخصصی تر در حوزه عوارض لنف ادم، راهکارهای تشخیصی و درمانی با تاکید بر روش احتقان زدایی مختلط به عنوان روش استاندارد کنترل آن در دنیا و نیز روش های پیشگیری از آن پرداخته می شود. همچنین از عوارض ثانویه لنف ادم و سرطان پستان اثراتی است که بر ابعاد جسمانی و اسکلتی بیماران و نیز بر بعد روانشناختی آنان تحمیل می شود. در این سمینار یک روزه راهکارهای تخصصی کاهش این عوارض جسمانی و روانی به بحث گذاشته خواهد شد.
گفتنی است؛ سرفصل مباحث قابل طرح و مدرسان کنفرانس علمی مذکور شامل؛ انواع روش های درمانی در لنف ادم در سرطان پستان، اقدامات پیشگیرانه از لنف ادم در سرطان پستان(دکتر حقیقت)، علایم و عوارض لنف ادم در سرطان پستان(دکتر شیخی)،  پاتوفیزیولوژی لنف ادم در سرطان پستان ، روش های تشخیص لنف ادم- تشخیص های افتراقی در سرطان پستان(دکتر ابراهیمی)،  عوارض زودرس و دیررس درمان رادیوتراپی و شیمی درمانی در سرطان پستان(دکتر نجفی)، عوارض درمان های جراحی سرطان پستان(دکتر الفت بخش)، اختلالات اسکلتی- عضلانی در سرطان پستان(دکتر رضوی) و اختلالات روانشناختی در لنف ادم (خانم سجادیان) می شود.
علاقمندان به شرکت در کنفرانس علمی مذکور در گروه های جراحی عمومی، خون و سرطان بالغین، پرتو درمانی رادیولوژی، زنان و زایمان، طب فیزیکی و توانبخشی، پزشک عمومی، روانشناسی بالینی و عمومی، مشاوره، فیزیوتراپی، مامایی، پرستاری می توانند جهت اطلاعات بیشتر با واحد آموزش به شماره 88796082 تماس حاصل کنند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد