امروز شنبه 29 مهر 1396 -

بازدید اعضای هیات علمی پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی خوزستان از پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران

اعضای گروه پژوهشی شیمی پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی خوزستان با هدف آشنایی با امکانات و دستاوردهای پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران و بررسی زمینه‌های همکاری دو جانبه، از این پژوهشکده بازدید کردند.
تاریخ : چهار شنبه 01 دي 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، جمعی از اعضای گروه پژوهشی شیمی جهاددانشگاهی خوزستان با حضور در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران، از امکانات و ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این پژوهشکده بازدید کردند و در جریان این بازدید، در خصوص تعامل هرچه بیشتر دو پژوهشکده و ایجاد زمینه‌های همکاری، هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های دوجانبه، به‌ویژه در زمینه جذب پروژه‌های کارفرمایی، بحث و تبادل نظر شد.
اعضای هیات علمی دو پژوهشکده در زمینه همکاری برای انجام پژوهش‌های مشترک، دستیابی به دانش فنی تولید مواد شیمیایی، پروژه‌یابی در بخش پروژه‌های استقرار سیستم مدیریت انرژی، بهینه‌سازی و آموزش سیستم‌های انرژی، اخذ پروژه‌های مشترک مهندسی فرآیند، طراحی تجهیزات مکانیکی و فرآیندی و ساخت تجهیزات فرآیندی مورد نیاز، امکان استفاده از تجهیزات و مواد شیمیایی مشترک به منظور اخذ موافقت کارفرمایان در طرح‌های تولیدی و پژوهشی و استفاده از ظرفیت‌های آنالیز مواد شیمیایی، توافق کردند.

مرز پرگهر
کاروان اربعین