امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -

نشست مشترک مدیران مرکز اطلاعات علمی (SID) و شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد

مدیران مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی و شورای فرهنگ عمومی کشور در نشستی مشترک در زمینه تبادل همکاری های علمی و فرهنگی به توافق رسیدند.
تاریخ : چهار شنبه 01 دي 1395

به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، در این نشست که با حضور دکتر معینی معاون پژوهشی و دکتر یعقوبی معاون توسعه شورای فرهنگ عمومی کشور، دکتر هدایتی مدير كل دفتر مطالعات فرهنگي جهاددانشگاهی، دکتر عظیم زاده سرپرست مرکز اطلاعات علمی و جمعی از معاونان و مدیران این مرکز برگزار شد، طرفین در خصوص همکاری در زمینه های فرهنگی و علمی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در ابتدای این نشست دکتر عظیم زاده در رابطه با تاریخچه مرکز اطلاعات علمی توضیحاتی را ارایه داده و به ظرفیت ها و توانمندی های این مرکز  اشاره کرد. سپس مهندس مشیدی با ورود به تارگاه SID تمام خدمات و سرویس های موجود در این تارگاه را برای حاضرین تشریح کرد و به معرفی بانک ها و منابع علمی موجود در آن پرداخت.
در ادامه دکتر معینی معاون پژوهشی شورای فرهنگ عمومی کشور ضمن تمجید از فعالیت های مرکز اطلاعات علمی اظهار امیدواری کرد تا در زمینه شناسایی اولویت ها و فعالیت های انجام شده در خصوص مسایل فرهنگی در سطح ملی و بین المللی همکاری های لازم بین دو سازمان صورت گیرد.
در پایان این جلسه مقرر شد تا جزئیات همکاری در زمینه های یاد شده مورد بررسی قرار گرفته و در جلسات آتی مطرح شود.

کاروان اربعین