امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

تأمین صفحات مسی خط توليد شرکت آلومينيوم ايران (ايرالکو) توسط گروه فرآوری مواد فلزی سازمان جهاددانشگاهی تهران

سفارش توليد صفحات مسي خط توليد شرکت آلومينيوم ايران (ايرالکو) توسط گروه فرآوري مواد فلزي سازمان جهاددانشگاهی تهران نهايي شد.
تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395

به گزارش روابط عمومي سازمان جهاددانشگاهي تهران، اين طرح که با پيگيري هاي به عمل آمده از سوي گروه فرآوري مواد فلزي اين سازمان نهايي گرديد، شامل توليد 4500 صفحه مسي مورد نياز خط توليد شرکت آلومينيوم ايران است که وزن تقريبي مواد اوليه مورد نياز طرح حدود 50 تن مي باشد.
طي اين توافق که بيش از 15 ميليارد ريال مي باشد، حدود يک سوم مبلغ آن براي شروع پروژه، توسط کارفرما در اختيار سازمان جهاد دانشگاهي تهران قرار گرفت تا فعاليت هاي پروژه آغاز شود.
گفتنی است، گروه فرآوري مواد فلزي در سه حوزه پژوهش، تحقيقات مهندسي و ساخت و توليد، در راستاي بومي سازي تجهيزات صنايع مختلف فعاليت مي نمايد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه