امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -

تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت منطقه اردبیل و جهاددانشگاهی استان امضا شد

مشاور مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با جهاددانشگاهی اردبیل، گفت: شرکت نفت، مناطق 37 گانه خود را مجاب کرده تا پژوهش را در رئوس برنامه‌های خود قرار دهد.
تاریخ : سه شنبه 30 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، فردین چراجی مشاور مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان این مطلب در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی و شرکت نفت منطقه اردبیل، افزود: ارتباط بین مراکز علمی پژوهشی با شرکت نفت از طریق انعقاد تفاهم‌نامه و ایجاد دفتر ارتباطی در این مراکز برای ما مهم است چرا که از این طریق، زمینه همکاری‌های مشترک و بهره‌گیری از توان علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و ارتباط با صنعت فراهم می‌شود.
وی بر توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی با جهاددانشگاهی تاکید و خاطرنشان کرد: نزدیکی مراکز علمی پژوهشی با شرکت نفت سبب می‌شود تکنولوژی‌های لازم و دستاوردهای تحقیقاتی به صورت مستقیم در اختیار شرکت نفت قرار گیرد.
چراجی خاطرنشان کرد: در حال حاضر جهاددانشگاهی یکی از نهادهای مهم علمی تحقیقاتی کشور است که توانسته در حل بسیاری از نیازهای کشور قدم‌های موثری بردارد.
در این نشست رییس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل به فعالیت‌های این نهاد در حوزه نفت و گاز اشاره و تصریح کرد: این نهاد آمادگی دارد در زمینه بومی‌سازی آخرین یافته‌های پژوهشگران جهاددانشگاهی در زمینه نفت جهت استفاده در استان اردبیل اقدام نماید.
رامز نصیری صالح، استفاده شرکت نفت از دستاوردهای جهاددانشگاهی را خواستار شد و گفت: ساخت دستگاه لوله مغزی سیار، طراحی، ساخت و نصب بازوهای بارگیری اسکله در جزیره خارک، بازسازی کامل ٢ دستگاه الکتروفیلتر واحد کت کراکر پالایشگاه آبادان، طراحی و ساخت همزن روتاری کف مخزن ذخیره سازی نفت خام، USPها و شارژرهای صنعتی، سیستم انتقال برق DC و کارت‌های الکترونیکی از جمله تجهیزات مورد قرارداد همکاری جهاددانشگاهی با شرکت‌های تابعه وزارت نفت است.
وی بر توسعه تعامل و همکاری با شرکت نفت تاکید و خاطرنشان کرد: امیدواریم با اعتمادسازی، روز به روز شاهد افزایش تعامل و همکاری دوجانبه باشیم.
در پایان این جلسه، تفاهم‌نامه علمی - پژوهشی بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل و جهاددانشگاهی استان اردبیل امضا شد.
همکاری‌های مشترک، انجام طرح‌های تحقیقاتی و توسعه فناوری مورد نیاز شرکت و وزارت نفت، ایجاد زمینه‌های مناسب به منظور بهره‌گیری از توانمندی‌ها و خدمات از قبیل تجهیزات پژوهشی، حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با موضوعات مرتبط با فعالیت‌های شرکت از جمله زمینه‌های همکاری مندرج در این تفاهم‌نامه است.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران