امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

توسط دانشجوی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی انجام شد؛ ساخت "سیستم آبیاری هوشمند آدرس پذیر"

مسعود وحدانی دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز تهران 3 (وابسته به جهاددانشگاهی علامه طباطبائی) موفق به ساخت سیستم آبیاری هوشمند آدرس پذیر برای کمک به حل بحران کمبود آب در بخش کشاورزی شد.
تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مسعود وحدانی (مسوول طرح)  با اشاره به این که ساخت سیستم آبیاری هوشمند آدرس پذیر برای کمک به حل بحران کمبود آب در بخش کشاورزی منجر به یک قرارداد تجاری سازی گردیده، گفت: این سیستم هیچگونه مشابه داخلی و خارجی نداشته و برای اولین بار طراحی و ساخته شده است.
وحدانی افزود: با توجه به شرایط فعلی بحران کمبود آب در کشور و وجود مشکلات متعدد در مسیر استفاده از سیستم های رایج آبیاری، نسبت به طراحی و ساخت این سیستم اقدام شده است که ضمن برطرف کردن مشکلات سیستم های آبیاری موجود مانند گرفتگی نازل ها (قطره چکان ها) نیاز به حجم زیاد آب در لحظه و همچنین نیاز به جریان برق بالا، سیستمی کاملا اتوماتیک و هوشمند است.
وی افزود: این سیستم به نحوی طراحی شده است که بتواند با حداقل جریان آب (یک لوله 2/1 اینچی) و حداقل انرژی برق (100 وات) آبیاری یک مزرعه یا باغ را به صورت کامل انجام دهد، ضمن اینکه بروز هرگونه خطا در عملکرد سیستم را به صورت اتوماتیک تشخیص داده و حتی از راه دور به اطلاع کاربر می رساند.
این محصول در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ( 24 تا 28 آذر ماه 1395) مورد بازدید مسوولان و تمام علاقه مندان قرار گرفت.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه