امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

بازدید کارگروه پژوهشی شهرستان ملارد از پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان البرز

به مناسبت هفته پژوهش جمعی از اعضای کارگروه پژوهشی شهرستان ملارد همچون معاون فرماندار، روسای مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 3، دانشگاه آزاد واحد ملارد، دانشگاه پیام نور صفادشت، دانشکده کشاورزی شهریار، دانشکده تربیت بدنی امام علی (ع) و مسوولان اداره های شهرستان، با حضور در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان البرز از دستاوردها و پتانسیل های بازدید کردند.
تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبایی، دوشنبه 22 آذرماه کارگروه پژوهشی شهرستان ملارد به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی تهران 3 ، از پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان البرز و از شرکت های دانش بنیان مستقر در این پارک بازدید کردند. در این بازدید بر لزوم خودباوری در استفاده از پژوهش و فناوری های بومی تاکید شد.