امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حضور یافت

مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی با حضور در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری به معرفی فعالیت ها و آخرین دستاوردهای خود پرداخت.
تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، این مرکز ضمن ارایه توضیحات درباره فعالیت های علمی و تحقیقاتی خود، خدمات و سرویس های موجود در تارگاه SID را به مخاطبان معرفی کرده و از نظرات، انتقادها و پیشنهادهای آنها بهره مند شد. معرفی خدمات موجود در بانک نشریات علمی، بانک مجامع علمی و بانک طرح های پژوهشی، نحوه چگونگی استفاده مخاطبان از امکانات تارگاه و دسترسی به مقالات علمی، معرفی دوره های آموزشی تخصصی، ارتباط با ارکان نشریات علمی کشور، ارتباط با مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی جهت پیگیری امور پژوهشی و نظر سنجی از مخاطبان از فعالیت های بارز این مرکز در طول ایام برگزاری نمایشگاه بود.
گفتنی است، دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و برخی از روسای مراکز علمی و تحقیقاتی از غرفه مرکز اطلاعات علمی بازدید کرده و از نزدیک با آخرین دستاوردهای این مرکز آشنا شدند.
هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری با شرکت حدود 270 دانشگاه، پژوهشکده، سازمان و مرکز تحقیقاتی در 5 سالن از 24 تا 28 آذر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

کاروان اربعین