امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
در راستای طرح جامع تولید نهال گردو و پکان پیوندی؛
تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاد دانشگاهی تهران و استان گلستان منعقد شد

تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی، فناوری و آموزشی بین سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی استان گلستان با حضور روسا و مدیران دو طرف به امضا رسید.
تاریخ : يكشنبه 28 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، دکتر شریفی زاده، رییس این سازمان در این مراسم، بر همکاری مشترک با جهاددانشگاهی استان تأکید کرد و گفت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه همکاری در بهره برداری از ظرفیت ها و امکانات مشترک در زمینه های مختلف و به ویژه در اجرای طرح جامع تولید نهال گردو و پکان پیوندی است.
دکتر احمد شریفی زاده با اشاره به تجربه و پیشینه کاری 35 ساله سازمان تهران، تصریح کرد: در طی 4دهه فعالیت
 جهاد دانشگاهی، ما توانسته ایم فرصت های خوبی در حوزه پژوهشی و آموزشی بدست آوریم. این تفاهم نامه می تواند زمینه مناسبی جهت انتقال این تجربیات به فراخور نیاز و درخواست استان گلستان باشد.
در ادامه مهندس رضا ثقفی، رییس جهاددانشگاهی استان گلستان نیز این تفاهم نامه را فرصتی جهت انتقال تجربیات به استان توصیف کرد و افزود: در نشست های مشترکی که با استاندار و مدیران دستگاه های اجرایی داشته ایم، به نظر می رسد با توجه به گرایش مردم به سمت تولید گردو، یکی از مسایل حل نشده در این حوزه، انتخاب گونه مناسب شرایط اقلیمی استان است. به همین منظور با توجه به تحقیقات انجام شده توسط اعضای هیات علمی جهاد دانشگاهی تهران، که سال های زیادی در زمینه تولید نهال گردو و پکان پیوندی فعالیت می نمایند، مقرر شد در راستای اجرایی نمودن اقتصاد مقاومتی و اصلاح بخشی از الگوی کشت در استان، طرح جامع تولید نهال گردو و پکان پیوندی با حمایت علمی و دانش فنی در اختیار سازمان جهاد دانشگاهی تهران در استان گلستان انجام شود.
مهندس ثقفی با اشاره به اینکه انتخاب موضوع کشاورزی جهت فعالیت پژوهشی واحد به دلیل زمینه ایجاد شده در چند سال فعالیت جهاددانشگاهی استان بوده، یادآور شد: تلاش مجموعه ما بر آن است که با ایجاد تعامل در استان و استفاده و انتقال تجربیات تمام واحدهای جهاددانشگاهی در زمینه های مورد نیاز استان، بتوانیم دانش فنی لازم را در حوزه های دیگر بدست آوریم. به همین منظور از پیشنهادات صاحبنظران در حوزه های مرتبط استقبال خواهیم کرد.
طبق این تفاهم نامه، همکاری در تحقیق و توسعه (R&D)، انجام طرح های پژوهشی، دستیابی و به کارگیری فناوری، تولید محصولات دانش بنیان و تجاری سازی دانش فنی، استفاده از تجهیزات، اطلاعات و دانش و تجارب در قالب طرحهای پژوهشی و برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی، سمینار، کنفرانس و ارایه خدمات مشاوره ای علمی، پژوهشی و انجام خدمات تخصصی در زمینه های مختلف، از محورهای اصلی تفاهم نامه مذکور است.

کاروان اربعین