امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

کنفرانس بین‌المللی "هنر، معماری و کاربردها" برگزار شد

کنفرانس بین المللی هنر، معماری و کاربردها با حضور استادان هنر و معماری ایران، ایتالیا، روسیه و هند، پنجشنبه 25 آذرماه در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 28 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی، دکتر حمید آیتی رییس پژوهشکده و رییس شورای سیاستگذاری کنفرانس در افتتاحیه کنفرانس "هنر، معماری و کاربردها" اظهار داشت: متاسفانه به رغم هدفگذاری ها و سیاستگذاری های کلان کشور، رد پای هنر در معماری و شهرسازی ما بسیار کمرنگ است و شهرهای ما اسکلت هایی بی روح و بی هویتند. کنفرانس هایی از این دست با نگاهی علمی، نقادانه و راهگشا رسالتی بس بزرگ برعهده دارند و باید با فرهنگ سازی، آسیب شناسی، تولید دانش و ارایه راهکار،کاستی های موجود را برطرف کند.
گفتنی است، دکتر علی اصغر احمدی معاون سیاسی وزیر کشور، دکتر مصطفی بهزادفر رییس دانشکده معماری و شهرسازی علم و صنعت، دکتر منصور فلامکی چهره ماندگار معماری کشور، دکتر مهدی خاک زند، دکتر محسن فیضی، دکتر غلامحسین محمدی‌زاده، دکتر بهروز جانی‌پور، دکتر حمید رضا بابایی، دکتر محمدعلی خبری، دکتر مصطفی علی بیگی از اساتید دانشگاه، دکتر هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران، مهندس هادی رحمتی مدیرکل بحران استانداری تهران و... از اعضای شورای سیاستگذاری کنفرانس بودند.
در مراسم افتتاحیه کنفرانس، همچنین دکتر عبدالحسین مختاباد رییس کمیته هنر شورای اسلامی شهر تهران، دکتر منصور فلامکی، دکترمهناز اکبری، مهندس هادی رحمتی، دکتر هدایت الله جمالی پور، دکتر پراوین کومار از دانشگاه بی هاراث هند، دکتر الگا لاورنووا از موسسه INION روسیه و دکتر الساندرا دیچزاریس از دانشگاه ساپینزای ایتالیا سخنرانی کردند و سپس کارگاه های تخصصی و ارائه مقالات محققان آغاز شد. این کنفرانس روز جمعه 26 آذرماه نیز ادامه یافت.
بیش از 30 وزارتخانه، سازمان و انجمن علمی، دانشگاه و موسسه آموزش عالی، شهرداری، شورای شهر و رسانه از این کنفرانس بین المللی حمایت کردند.