امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -

از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت؛ معرفی طرح "بررسی عوامل موثر بر شادکامی جانبازان و ایثارگران" به عنوان طرح برتر پژوهشی

مدیر گروه پژوهشی علوم شناختی جهاد دانشگاهی گفت: هم‌زمان با هفته پژوهش طرح "بررسی عوامل موثر بر شادکامی جانبازان و ایثارگران" از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان طرح برتر پژوهشی انتخاب شد.
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان البرز، اعظم نوفرستی گفت: در این طرح نمونه ای به تعداد هزار و 1350 نفر از جانبازان، همسران جانبازان، آزادگان، همسران آزادگان و همسران شهدا که اسامی آنان در فهرست اسامی بنياد شهيد و امور ايثارگران در سال 91 وجود داشت، از ده استان تهران، اصفهان، خوزستان، گيلان، کرمانشاه، بوشهر، گلستان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان بر اساس شيوه نمونه گيري طبقه اي - سهميه اي نامساوي انتخاب شدند.
وی با بیان مهمترین عوامل موثر بر شادکامی در جمعیت مورد بررسی، اظهار کرد: برون گرایی، انجام فعالیت‌های ارادی، سلامت جسمانی و سطح درآمد از جمله مهمترین عوامل موثر بر شادکامی در جانبازان و ایثارگران است.
نوفرستی خاطر نشان کرد: مطابق یافته‌های پژوهش حاضر از بین فعالیت‌های ارادی، داشتن اهداف روشن و واضح در زندگی، پیگیری مستمر آن ها، پرداختن به فعالیت‌های مورد علاقه و رفت و آمد کردن با افراد فامیل بیشترین رابطه را با شادکامی دارد و استفاده از اینترنت و ماهواره، رفتن به سینما و گوش دادن به موسیقی کمترین رابطه را با شادکامی داشته است.
وی تصریح کرد: از آنجا که فعالیت‌های ارادی بعد از ویژگی های شخصیتی، مهمترین عامل مؤثر بر شادکامی جانبازان و ایثارگران است، می توان با آموزش این فعالیت ها میزان شادکامی را در ایثارگران و خانواده های آن ها افزایش داد.
نوفرستی در پایان یادآور شد: این طرح با حمايت دفتر پژوهش‌هاي فرهنگي معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی واحد استان البرز انجام شده است.
گفتنی است که با اهدای لوح از سوی بنیاد شهید طرح بررسی عوامل موثر بر شادکامی جانبازان و ایثارگران به عنوان طرح پژوهشی برتر، تقدیر شد.

کاروان اربعین