امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

معاون باغبانی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: اقدامات جهاددانشگاهی در زمینه کشاورزی ارزشمند و تاثیرگذار است

مدیران باغبانی مدیریت کشاورزی شهرستان های آذربایجان غربی از مرکز رشد واحد های فناوری کشاورزی جهاد دانشگاهی ارومیه بازدید کردند.
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی واحد، معاون مرکز رشد واحد های فناوری کشاورزی جهاددانشگاهی ارومیه از بازدید مدیران باغبانی شهرستان های استان آذربایجان غربی از گلخانه های، 23 آذرماه، خبر داد و گفت: این بازدید در راستای ترویج هر چه بیشتر دستاوردهای جهاددانشگاهی در زمینه تولید نهال های رویشی، گیاهان دارویی، آشنایی مدیران باغبانی با نحوه تولید نهال های رویشی برای جایگزین با پایه های بذری در سطح باغات کل کشور صورت گرفت.
محمد رضا دیلمقانی اظهار کرد: مدیران باغبانی استان در جریان نحوه تکثیر پایه های رویشی هسته دارها ودانه دارها و تولید انبوه آنها در استان قرار گرفتند.
وی ادامه داد: رضایت مدیران باغبانی از سلامت تولید وتکثیر پایه های موردنظر به اندازه ای بود که بازدید دوره ای و پیوسته مدیران کشاورزی را از این مجموعه خواستار شدند.
همچنین در جریان این بازدید مهندس امانی، معاون باغبانی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ضمن خرسندی از فعالیت های علمی جهاددانشگاهی در زمینه های مختلف کشاورزی اظهار کرد: این اقدامات روش ارزشمندی برای جایگزینی روش های نوین کشاورزی بجای روش های سنتی است که جهاددانشگاهی با ورود به این عرصه تاثیرگذاری خود در این زمینه را به اثبات رسانده است.