امروز يكشنبه 10 ارديبهشت 1396 -

عقد قرارداد تحقیقاتی بین جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پزشکی از راه دور

قرارداد تحقیقاتی میان واحد علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پزشکی از راه دور منعقد گردید.
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی، قرارداد تحقیقاتی میان این واحد و مرکز تحقیقات پزشکی از راه دور منعقد شد.
سمیه جهانشیری مسوول پژوهشی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی در این خصوص اظهار کرد: این قرارداد به منظور اجرای طرح تحقیقاتی " ارزیابی کاربردپذیری و محتوایی برنامه‌های فارسی زبان و ارایه چارچوب عملی و علمی جهت تولید برنامه‌های کاربردی موبایل در حوزه ترک دخانیات برای جوانان و سالمندان" توسط این معاونت منعقد شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را ارزیابی برنامه های موبایل فارسی زبان مرتبط با دخانیات از دید متخصصین در حوزه های طراحی آموزشی، مهندسی نرمافزار، پزشکی و روانشناسی و تولید راهنما یا چارچوب براساس نتایج بدست آمده، برای تولید کنندگان برنامه های موبایل در زمینه ترک سیگار و دخانیات بیان کرد.