امروز پنجشنبه 26 مرداد 1396 -

انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

تفاهم نامه همکاری میان جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور منعقد شد.
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی، تفاهم نامه همکاری میان این واحد و انیستیتو تحقیقات تغذیه‌ای کشور منعقد شد.
دکتر علیرضا آزادخانی رییس واحد علوم پزشکی شهید بهشتی در این خصوص اظهار کرد: که این تفاهم نامه جهت انجام همکاری‌های مشترک علمی، پژوهشی و فناوری های نوین آموزشی در راستای ارتقاء سلامت غذا و تغذیه مردم به امضاء رسیده است.
وی افزود: در این تفاهم نامه اجرای پروژه‌های مشترک پژوهشی کلان در حوزه غذا و تغذیه، نیازسنجی و امکان سنجی برگزاری دوره‌های تخصصی مهارت افزایی و اشتغالزایی، برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی و ترجمه و تألیف متون و کتب علمی مد نظر قرار گرفته است.