امروز يكشنبه 10 ارديبهشت 1396 -
از سوی پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف انجام شد:
انعقاد قرارداد فروش 39 مجموعه از تجهیزات ریل باس به شرکت ایریکو

شرکت توسعه صنایع ریلی ایرانیان(ایریکو) با انعقاد قراردادی با سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، برای تجهیر قطارهای ریل باس تولیدی خود، از تجهیزاتی که در پژوهشکده توسعه تکنولوژی این سازمان بومی سازی، طراحی و به مرحله تجاری سازی رسیده است، استفاده می‌کند.
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مهندس علیرضا کریمی مدیر مرکز ساخت این سازمان گفت: بر اساس قراردادی که به امضاء مهندس مرتضی مقدمی مدیر عامل شرکت ایریکو و مهندس حسینعلی حاجیلو رئیس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف رسیده است، این سازمان، تعداد 39 مجموعه از تجهیزات مرتبط قطار ریل باس را تولید و در اختیار این شرکت قرار می دهد.
وی افزود:ارزش این قرارداد حدود 20 میلیارد ریال می باشد و قرار است این تجهیزات در مدت زمان 13 ماه تولید و به شرکت ایریکو تحویل داده شود.
لازم به ذکر است که پیش از این نیز سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف طی قراردادهایی با شرکت ایریکو، تعداد 8 مجموعه از این تجهیزات را تولید و تحویل داده است.
در حال حاضر پژوهشكده توسعه تكنولوژي، تنها توليد كننده اين نوع تجهیزات در كشور مي‌باشد و این مجموعه تجهیزات علاوه بر استفاده در واگن هاي شركت ايريكو، مورد استفاده ساير واگن‌سازهاي داخل كشور نيز مي‌باشد.