امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -

نمایه فصلنامه JIST در پایگاه بین المللی Scopus

فصلنامه علمی پژوهشی سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات(JIST) در پایگاه بین المللی Scopus نمایه شد.
تاریخ : چهار شنبه 24 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی، فصلنامه علمی پژوهشی سیستم های اطلاعاتی و ارتباطات Journal of Information Systems and Telecommunication که توسط این پژوهشکده منتشر می گردد، در پایگاه بین المللی Scopus نمایه شد.
شیرین گیلکی مدیر انتشارات این پژوهشکده گفت: در راستای چشم انداز فصلنامه در خصوص معرفی در سطح بین المللی و نمایه سازی در پایگاه های معتبر بین المللی، و به دنبال درخواست برای نمایه در پایگاه بین المللی اسکوپوس، این فصلنامه توسط هیأت مشاوره و انتخاب محتوای اسکوپوس Content Selection & Advisory Board (CSAB) ارزیابی شده و با توجه به رویکرد بومی آن، تنوع ملیت نویسندگان، وب سایت فصلنامه و به روز بودن آن حائز احراز معیارهای ورود به پایگاه اسکوپوس شده است.
مدیر داخلی فصلنامه مذکور افزود: اسکوپوس یکی از نمایه‌های استنادی معتبر و شناخته ‌شده‌ است که اطلاعات کتاب‌شناختی حدود ۲۵ میلیون سند را در خود جمع‌آوری کرده‌ است.
وی تصریح کرد: اين فصلنامه همچنین در پايگاه‌هاي Copernicus، پایگاه استنادي علوم جهان اسلام، مرکز منطقه‌اي اطلاع‌رساني علوم و فناوري، بانک اطلاعات نشريات کشور (مگيران) و مرکز اطلاعات علمي جهاددانشگاهي (SID) نيز نمايه مي‌شود.