امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

در هفته پژوهش و فناوری؛ طرح جهاد دانشگاهی البرز به عنوان طرح پژوهشی برتر شناخته شد

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان البرز از انتخاب طرح این واحد به عنوان طرح برتر در اختتامیه سومین نمایشگاه پژوهش و فناوری این استان خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 22 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، دکتر مهشید منزوی گفت: طرح پژوهشی جهاد دانشگاهی استان البرز در اختتامیه جشنواره پژوهش و فناوری استان که شنبه 20 آذرماه برگزار شد در بخش طرح‌های پژوهشی به عنوان طرح برتر شناخته شد.
منزوی با اشاره به عنوان و جزئیات این طرح خاطرنشان کرد: طرح "سطح‌بندی توسعه‌یافتگی شهرستان‌های استان البرز" توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی استان به منظور سطح‌بندی توسعه‌یافتگی شهرستان‌های البرز انجام شده بود.
وی با بیان اینکه استانداری البرز کارفرمای این طرح بود، اعلام کرد: در این طرح میزان توسعه یافتگی شش شهرستان استان به طور مجزا و براساس شاخص‌های مشخص مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت سطح‌بندی کلی شهرستان‌ها محاسبه شد.
این مسوول ادامه داد: تعيين موقعيت‌ها و نارسائي‌هاي موجود در راستاي توسعه شهرستان‌هاي استان البرز و شناخت نيازهاي توسعه‌ای شهرستان‌هاي استان از دیگر اهداف کاربردی اجرای این طرح است.
گفتنی است امسال سومین دوره نمایشگاه پژوهش و فناوری استان البرز برگزار شد که طی آن بیش از 450 طرح پژوهشی و ایده در بخش‌های مختلف در دبیرخانه ستاد بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان البرز پذیرفته و در نهایت برخی طرح‌ها و ایده‌ها به عنوان طرح و ایده برتر انتخاب شد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه