امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -

حضور جهاددانشگاهی قزوین در نمایشگاه هفته پژوهش استان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان قزوین با شعار «پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی» از 14 تا 18 آذرماه به مدت 5 روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین برگزار شد.
تاریخ : دوشنبه 22 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد قزوین، در این نمایشگاه دستگاه‌های اجرایی استان، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های خصوصی در فضایی به مساحت یک هزار مترمربع و در 33 غرفه، آخرین دستاوردهای پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند.
جهاددانشگاهی واحد استان قزوین نیز با ارایه پروژه‌های شاخص پژوهشی خود از جمله احیا و تجاری سازی فرش قزوین، طراحی اسباب بازی با الهام از الگوی معماری ایرانی اسلامی، طرح تدوین منابع آموزش زبان، دورا پزشکی(تله مدیسین) در درمان‌های تخصصی و دو طرح در دست اقدام مرکز ملی شتابدهی اسباب بازی کشور و سامانه کاریدا در این نمایشگاه حضور پیدا کرد.