امروز دوشنبه 08 خرداد 1396 -

عضو هيأت علمي جهاددانشگاهي يزد پژوهشگر برتر شد

مائده دهقانی تفتی عضو هیأت علمی سازمان جهاددانشگاهی استان يزد موفق به کسب رتبه‌ پژوهشگر برتر استان در بین واحدهای پژوهشی، دستگاه‌های فرهنگی و آموزش و پرورش شد.
تاریخ : يكشنبه 21 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، دهقاني كه ۹ سال است به عنوان مدیر مرکز خدمات تخصصی محیط زیست و آلودگی‌های محیطی سازمان جهاددانشگاهی یزد فعالیت می کند، پس از بررسی سوابق علمی و پژوهشی پژوهشگران در کمیته‌های مربوط به انتخاب پژوهشگران برتر استان در سال جاري، حایز اين رتبه شد.
گفتنی است، مرکز خدمات تخصصی محیط زیست و آلودگی‌های محیطی سازمان جهاددانشگاهی یزد از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را به طور موردي توسط متخصصان و در قالب تهيه و تدوين طرح‌هاي پيشنهادي، انجام طرح‌هاي پژوهشي و نگارش مقالات در زمینه‌های مرتبط با محیط زیست شروع كرده و تاكنون موفقيت‌هاي بسيار خوبي را با فراهم ‌کرده بستر مناسب و تعامل خوبي که با سازمان‌ها و کارفرمايان استان داشته، كسب كرده است.