امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

کسب عنوان محقق جوان کنفرانس FAOBMB توسط عضو جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران

دکتر خاطره خرسندی مدیر گروه پژوهشی فتودینامیک مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در کنفرانس FAOBMB موفق به کسب فلوشیپ محقق جوان شد.
تاریخ : يكشنبه 21 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی “بیوشیمیدانان و زیست شناسان مولکولی” (Federation of Asian and Oceanian Biochemists and Molecular Biologists (FAOBMB) Conference) با نام “بیوشیمی و بیولوژی ملکولی در بهداشت و سلامت” از 15 تا 17 آذرماه در شهر مانیل پایتخت کشور فیلیپین برگزار شد و دکتر خاطره خرسندی مدیر گروه پژوهشی فتودینامیک مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با سخنرانی در این کنفرانس و ارایه مقاله خود با عنوان ” بررس نقش ویتامین D در پاسخ سلول های سرطانی سینه به درمان فتودینامیک با نانوهیبرید کورکومین (The role of vitamin D in breast cancer cells response to curcumin nanohybrid mediated photodynamic therapy)” موفق به کسب فلوشیپ محقق جوان گردیده است.

کاروان اربعین