امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

جهاددانشگاهی استان همدان در نمایشگاه هفته پژوهش حضور یافت

معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد همدان با برپایی غرفه در نمایشگاه هفته پژوهش که از 14 آذر به مدت 5 روز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی همدان بر پا بود حضور چشمگیری از خود به نمایش گذاشت.
تاریخ : يكشنبه 21 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان،
دکتر علی کلانترنیا معاون پژوهشی جهاددانشگاهی واحد استان همدان اظهار کرد: اساس هفته پژوهش این است که آخرین دستاوردهای پژوهشی و فناوری پژوهشگران، فناوران، کارآفرینان، دانشجویان و کارکنان واحد تحقیق وتوسعه ادارات و سازمان ها به نمایش گذاشته شود، تا ضمن آشنایی شرکت کنندگان با دستاورد های دیگر پژوهشگران، زمینه برای ارتقاء حوزه های فناوری و نیز همکاری های بیشتر فراهم آید.
وی ضمن اشاره به نام گذاری امسال به نام "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" توسط مقام معظم رهبری ، راه حل مشکلات اقتصادی کشور را در گرو تحقق اقتصاد دانش بنیان در پرتو حرکت مستمر در زمینه های پژوهشی کاربردی دانست.
کلانترنیا بیان کرد: هفته پژوهش با مدیریت کمیته پژوهشی استان و کمیته اجرایی به میزبانی دانشگاه صنعتی، نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی در محل دائمی نمایشگاه ها برگزار شده است.
وی بیان کرد: معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد همدان نیز با در اختیار داشتن مراکز تحت مدیریت این معاونت شامل مرکز طب کار جهاددانشگاهی، مرکز خدمات تخصصی سفال و سرامیک، مرکز خون بند ناف رویان، مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران و آزمایشگاه تشخیص طبی آخرین دستاورد های و خدمات تخصصی خود را در معرض بازدید علاقمندان گذاشت.
کلانترنیا گف:  معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی همدان در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه‌ آموزشی پژوهشی با عنوان ارزیابی اجتماعی و پیوست های فرهنگی در پروژه های شهری را با حضور اساتید مجرب استان برای دانش پژوهان برگزار کرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه