امروز شنبه 29 مهر 1396 -

همزمان با هفته پژوهش صورت گرفت؛ برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سیستم جامع و یکپارچه مدیریت پژوهش جهاددانشگاهی(سامپ)

کارگاه آموزشی آشنایی با سیستم جامع و یکپارچه مدیریت پژوهش جهاد دانشگاهی (سامپ) با حضور مدیران گروه های پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی 14 واحد استانی جهاد دانشگاهی با همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهی در روز پنج شنبه هجدهم آذرماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
تاریخ : يكشنبه 21 آذر 1395

به گزارش روابط عمومي پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاددانشگاهي، در اين کارگاه که با حضور مديران گروه هاي پژوهشي و مراکز خدمات تخصصي، مهندس ذاکري معاون پژوهشي پژوهشکده فناوري اطلاعات جهاددانشگاهي، مهندس افشين صندوقدار ناظر فنی پروژه طراحي و توسعه سيستم مديريت جامع پژوهش و زلقي مسوول برنامه ريزي استقرار سامانه مذکور برگزار شد، بخش هاي مختلف سيستم براي حاضران ارایه شد.
بر اساس اين گزارش،مهندس محمد درزي مدرس کارگاه با تبیين اهداف طراحي اين سامانه به اهميت راه اندازي و به کارگيري آن در جهاددانشگاهي پرداخت و گفت: جمع آوري و تجميع داده هاي پژوهشي واحدها، پژوهشکده ها و مکانيزاسيون فرايندهاي پژوهش از اهداف اصلي طراحي اين سيستم بوده است.
مدير گروه پژوهشي سيستم هاي اطلاعاتي پيشرفته پژوهشکده فناوري اطلاعات در ادامه افزود: در سيستم جامع مديريت پژوهش  پايه اي ترين زيرسيستم "مديريت منابع اطلاعاتي" است که کليه اقلام داده اي مربوط به فعاليت هاي پژوهشي واحدها در آن ورود داده مي شود.
عضو هيات علمي جهاددانشگاهي به بيان مزيت سيستم مديريت پژوهش جهاددانشگاهي(سامپ) که مبتني بر فرايند طراحي شده است پرداخت و گفت: کليه فعاليت ها و فرايندهاي مرتبط با طرحنامه ها و طرح هاي پژوهشي اعم از طرح هاي مصوب دفتر مرکزي جهاددانشگاهي، طرحنامه هاي کارفرمائي کد 66، طرح نامه هاي کارفرمائي کد 68 و طرح هاي داخلي واحد ها در زيرسيستم "مديريت پروژه" تعریف مي شود.
وي زيرسيستم "مديريت ساختار" را از ديگر زيرسيستم هاي مهم سامپ عنوان نمود و در اين باره افزود: درخواست انواع موافقت هاي اصولي و قطعي براي گروه هاي پژوهشي و مراکز خدمات تخصصي، معرفي مدير گروه و مراکز خدمات تخصصي، معرفي اعضاي شوراي علمي گروه هاي پژوهشي و اعضاي هيات مديره مراکز خدمات تخصصي در اين زيرسيستم پي گيري مي شود.
مدير گروه سيستم هاي اطلاعاتي پيشرفته (AIS) پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی، زيرسيستم "مديريت برنامه ريزي" را از ديگر زيرسيستم هاي سامپ بيان کرده و در اين باره گفت: در اين زيرسيستم شبکه برنامه گروه هاي پژوهشي و برنامه توسعه واحدها ورود داده و براي بررسي و تائيد از طريق فرايند خاص خود از طرف واحد به دفتر مرکزي ارسال مي شود.
گفتنی است، در اين کارگاه يکروزه 23 نفر از مديران گروه ها و مراکز خدمات تخصصی از 14 واحد استاني جهاددانشگاهي حضور داشتند.

مرز پرگهر
کاروان اربعین