امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -
مسوول ستاد بزرگداشت هفته پژوهش جهاددانشگاهی خبر داد:
تقدیر از 22 فعال حوزه پژوهش و فناوری این نهاد در هفته پژوهش

مسوول ستاد بزرگداشت هفته پژوهش جهاددانشگاهی اظهار کرد: مراسم هفته پژوهش جهاددانشگاهی 22 آذرماه از ساعت 14 تا 16 در پژوهشکده فرهنگ و هنر برگزار می شود که طی آن 22 فعال در حوزه پژوهش و فناوری تجلیل می شوند.
تاریخ : شنبه 20 آذر 1395

عبدالرضا حاجیلری در گفت و گو با روابط عمومی جهاددانشگاهی، در خصوص برنامه‌های هفته پژوهش این نهاد، با اشاره به این که ارتقای جایگاه جهاد در عرصه های مختلف پژوهش و فناوری در کشور و معرفی الگوهای موفق برتر آن از اهداف اصلی ستاد هفته پژوهش است، اظهار کرد: شناساندن توانمندی‌های پژوهش و فناوری‌های واحدها و پژوهشکده‌های جهاددانشگاهی، شناسایی و تجلیل از پژوهشگران برتر، ایجاد زمینه برای توسعه تعاملات بین واحدهای سازمانی، مراکز تحقیقاتی، مدیران و محققان پژوهشی و تشویق، تقویت و ایجاد انگیزه بین پژوهشگران و مدیران پژوهشی از دیگر اهداف این هفته است.
مسوول ستاد بزرگداشت هفته پژوهش جهاددانشگاهی در رابطه با مهمترین برنامه های در نظر گرفته شده برای این هفته گفت: تجلیل از محققان و مدیران پژوهشی برتر جهاددانشگاهی، معرفی تلاش علمی محققان در سال های گذشته به ویژه در یکسال گذشته در واحدها، پژوهشکده ها و پژوهشگاه های جهاد از طریق برگزاری نمایشگاه علم و فناوری، مشارکت واحدها و پژوهشکده ها در ستادهای استانی هفته پژوهش، تقدیر از کارفرماهای فعال و حامی حوزه پژوهش و فناوری، انعکاس مناسب طرح های پژوهش و فناورانه شاخص در سطح جامعه، معرفی ساختارها و تشکیلات برتر حوزه پژوهش و فناوری و حمایت از واحد برگزیده از اهم برنامه های مورد نظر برای هفته پژوهش است.
حاجیلری در رابطه با بخش های انتخابی حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی گفت: فعالان در 8 بخش تقدیر خواهند شد. در بخش پژوهشگران برتر از 3 پژوهشگر و 2 پژوهشگر جوان، در بخش گروه های پژوهشی برتر از 2 گروه، در بخش مراکز خدمات تخصصی برتر از یک مرکز، در بخش نشریات علمی برتر از یک نشریه، در بخش پارک های علم و فناوری و مراکز رشد برتر از یک پارک، در بخش طرح های پژوهشی و فناورانه برتر از 5 طرح، در بخش کارفرمای برتر از 4 کارفرما و در بخش واحدهای در حال توسعه از 3 واحد تقدیر می شود.
مديركل راهبری پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی در پایان در رابطه با فرایند انتخاب برترین های این حوزه اظهار کرد: تعیین، تعریف و بازنگری شاخص های انتخاب برگزیده های هفته پژوهش در گروه های برگزیده، تدوین کاربرگ های مورد نیاز به منظور شناسایی برگزیدگان در رشته های مختلف، ارسال کاربرگ های طراحی شده به واحدها و پژوهشکده ها به منظور معرفی برترین های واحدها و پژوهشکده ها به ستاد هفته پژوهش و تشکیل جلسات ستاد به منظور بررسی صلاحیت کاندیداها و معرفی آن ها از سوی واحدها و پژوهشکده ها فرایند این انتخاب هستند.