امروز يكشنبه 10 ارديبهشت 1396 -

با حضور دکتر مولاوردی: افتتاحیه "ششمین کنفرانس توسعه پایدار و عمران شهری" برگزار شد

افتتاحیه ششمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری با حضور معاون رییس جمهور در امور زنان، معاون وزیر راه و شهرسازی، اساتید و محققان دانشگاه‌های ایران، آلمان، اسپانیا، هند و نیجریه برگزار شد.
تاریخ : شنبه 20 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی، دکتر حمید آیتی رییس این واحد پنجشنبه 18 آذرماه در مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس توسعه پایدار و عمران شهری که با مشارکت پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری، دانشگاه صنعتی دورتموند آلمان، موسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو و موسسه مهد پژوهش رهپویان برگزار شد، اظهار کرد: آغاز سده بیست و یکم میلادی همزمان است با تکوین انقلاب شهری نوینی در جهان که برای نخستین بار در تاریخ بشریت، بالغ بر نیمی از مردم جهان در شهرها زندگی می کنند و این در حالی است که آثار سوء حاصل از شیوه‌های زندگی شهرنشینی سال هاست معضلات و لطمه‌های شدیدی برای محیط زیست و انسان‌ها به بار آورده است. این آسیب‌ها نه تنها حیات موجودات و آدمیان را به خطر انداخته، بلکه آینده بسیار دهشتناکی را فرا روی نسل آینده نهاده است. در چنین شرایطی، سه منبع عمده حیات بشر یعنی آب، هوا و غذا وضعیتی بسیار بحرانی دارد. مجموعه این موانع و تهدیدها، از سال 1987، برنامه ریزان و سیاستمداران را به نظریه "توسعه پایدار" رساند و این کنفرانس از طریق دعوت از صاحب نظران داخلی و بین‌المللی و برپایی سخنرانی ها، کارگاه‌ها و ارایه مقالات محققان برآن است تا با توصیه هایی کاربست پذیر در سطوح مختلف جغرافیایی و پاسخگویی به جنبه‌های نظری و حرفه ای برنامه ریزی در ارتباط با اصول و ملاحظات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و کالبدی توسعه پایدار شهری، تصویر روشن تری از شهرهای پیش روی نسل آینده ترسیم کند.
گفتنی است، در این کنفرانس بین‌المللی، شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با عنوان �زنان و توسعه پایدار� به ایراد سخن پرداخت. همچنین دکتر محمود گلابچی استاد نمونه معماری و چهره ماندگار جمهوری اسلامی در معماری نوین و دکتر حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر مسکن و شهرسازی نیز سخنرانی کردند.
پروفسور دیتوالد گرون پروفسور برند بنیکوفسکی از استادان دانشگاه صنعتی دورتموند آلمان، دکتر آرتی مارکوپولو مدیر آکادمیک iaac اسپانیا، دکتر ماتیلده مارنگو مدیر آموزش موسسه علمی از اسپانیا و اساتید به نام دیگری از کشورهای ایران، آلمان، اسپانیا، هند، سنگال و نیجریه و جمعی از محققان و دانش پژوهان نیز در کنفرانس حضور داشته و در میزگردها و کارگاه‌ها به بیان دیدگاه‌ها و چکیده مقالات خود در ارتباط با توسعه پایدار  و عمران شهری پرداختند.