امروز يكشنبه 03 ارديبهشت 1396 -

بازدید استاندار ایلام از غرفه پژوهشی جهاددانشگاهی استان

استاندار ایلام با حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان از غرفه جهاددانشگاهی واحد ایلام بازدید کرد.
تاریخ : شنبه 20 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، محمدرضا مروارید استاندار ایلام چهارشنبه، 17 آذرماه در بازدید از غرفه جهاددانشگاهی با گوشه‌هایی از دستاوردها و توانمندی های مرکز رشد گیاهان دارویی و معاونت پژوهشی این واحد آشنا شد.
گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان سه‌شنبه، 16 آذر با حضور جمعی از مسوولان، فعالان حوزه پژوهشی دانشگاه‌ها، پارک علم و فناوری و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی و معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی این واحد در دانشگاه ایلام افتتاح شد.
در این نمایشگاه محصولات و دستاوردهای معاونت پژوهشی و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی واحد ایلام به مدت یک هفته در معرض دید مخاطبان و علاقه‌مندان قرار دارد.