امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

درخشش سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی در جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان

در آیین اختتامیه جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، از سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان سازمان برتر پژوهشی تجلیل به عمل آمد.
تاریخ : شنبه 20 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در آیین اختتامیه جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی که 17 آذرماه با حضور استاندار و دیگر مسوولان اجرایی استان در محل تالار همایش های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد؛ در بخش دستگاه‌های اجرایی با ماهیت پژوهشی از دکتر حمیدرضا بیدخوری معاون پژوهش و فناوری سازمان با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
همچنین در این مراسم، از سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان مسوول کمیته کارگاه‌ها، سخنرانی‌ها و همایش‌های جشنواره و نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان تجلیل به عمل آمد.
در ادامه، از دکتر شادی بلوریان عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان فناور برتر با اهدای تندیس و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
طرح پژوهشی جواد براتی عضو پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با عنوان نحوه شکل گیری خوشه صنعتی مرتبط با فضای سبز رتبه اول را در حوزه علوم انسانی کسب نمود.
همچنین در حوزه فنی و مهندسی، طرح مهندس علیرضا صادقی اول شهر، مدیر گروه پژوهشی مواد و متالورژی سازمان با عنوان داربست پوستی رتبه اول را کسب نمود.
در ادامه و در حوزه کشاورزی و دامپزشکی، طرح دکتر الناز میلانی، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با عنوان سبوس برنج اکسترود شده رتبه دوم را کسب کرد.
یادآور می‌شود، غرفه سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان یکی ازغرفه‌های برتر نمایشگاه پژوهش و فناوری استان نیز معرفی شد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه