امروز شنبه 25 آذر 1396 -

برگزاری افتتاحیه ششمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی

مراسم افتتاحیه ششمین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار و عمران شهری، 18 آذرماه با حضور برخی از اعضای هیأت دولت، اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی در تالار همایش‌های پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.
تاریخ : چهار شنبه 17 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی، افتتاحیه ششمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری به همت این پژوهشکده و مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو با همکاری و همراهی دانشگاه صنعتی دورتموند و مؤسسه مهد پژوهش، 18 آذرماه در محل پژوهشکده واقع در خیابان انقلاب برگزار خواهد شد.
دکتر حمید آیتی، رییس پژوهشکده و دبیر شواری سیاستگذاری این کنفرانس، ضمن مروری بر اهمیت مباحث توسعه پایدار با اشاره به اینکه هدف غایی توسعه پایدار، برقراری تعادل بین سه رکن محیط  زیست، اقتصاد و جامعه است، گفت: اگر یکی از این ارکان برداشته شود، جامعه و کشور تعادل خود را از دست داده و دچار آشفتگی خواهد شد.
وی تصریح کرد: امروزه دولت نیز توسعه پایدار را در دستور کار خود قرار داده تا جامعه به امنیت پایدار نایل شود. بر همین اساس دولت اقتصادمقاومتی را که یکی از ارکان اساسی و راهکارهای اصلی دستیابی به این هدف مهم می داند و معتقد است با حضور مردم و فرهنگ‌سازی مناسب قابل تحقق است.
در ادامه حجت الله جوادیان دبیر شورای سیاست گذاری ششمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری نیز ضمن اشاره به این مهم که برگزاری این همایش در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در قالب اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است، اظهار داشت: با درک اهمیت موضوع توسعه پایدار، سرمایه گذاری عظیمی را روی این امر صورت گرفته است.
وی در ادامه تاکید کرد: برگزاری شش دوره متوالی کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری از سال 90 تا کنون و نیز اهتمام در انتشار فصل نامه علمی پژوهشی توسعه پایدار شهری، مجله علمی تخصصی صنعت پایدار، ویژه نامه ISC طراحی و ساخت محیط با دانشگاه مالزی(Journal of Design & Built Environment) ، توسعه ارتباطات بین المللی با دانشگاه های اروپایی و آسیایی و کشورهای آفریقایی بخشی از این فعالیت ها است.
جوادیان خاطر نشان کرد: از جمله موارد قابل اشاره که در ششمین کنفرانس نیز برگزار می گردد سه کارگاه تخصصی ویژه علاقمندان به مباحث شهرسازی و دو کارگاه تخصصی در حوزه عمران و معماری است که توسط اساتید داخلی و خارجی از دانشگاه های تهران، هنر اصفهان، صنعتی دورتمند، کالج مطالعاتی هم در آلمان و مؤسسه عالی معماری در بارسلونای اسپانیا است.
در ادامه حمیدرضا بابایی معاون پژوهشی پژوهشکده و دبیر کمیته راهبری کنفرانس، نیز در ادامه ضمن معرفی محورهای کنفرانس در 5 زمینه اصلی شهرسازی، معماری، عمران، انرژی، صنعت و فناوری اطلاعات، عنوان کرد: به منظور حفظ کیفیت علمی و اجرایی این کنفرانس، حدود 70 نفر از استادان ممتاز و تراز اول کشور همکاری داشته اند، ضمن آنکه براساس هماهنگی های به عمل آمده چهار مجله علمی پژوهشی وISC  داخلی و خارجی نسبت به انتشار مقالات ممتاز این کنفرانس اقدام خواهند نمود.
وی تصریح کرد: در این همایش از اساتید به نام در حوزه معماری و شهرسازی دعوت بعمل آمده است و امید آن داریم تا این همایش در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی منجر گردد.
گفتنی است، این همایش با حضور دکتر مولاوردی معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی، پیروزحناچی معاون وزیر راه و شهرسازی و با شرکت اساتید داخلی و خارجی و سفرای کشورهای هندوستان، سنگال، آلمان، بروندی و نیجریه در سالن اجتماعات و پژوهشکده هنر، فرهنگ و معماری جهاددانشگاهی برگزار می شود.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه