امروز جمعه 30 تير 1396 -

توسط پژوهشگران گروه انفورماتیک سرطان پژوهشکده انجام شد: طراحی عناصر داده ای مورد نیاز سرطان کولورکتال در ایران

مجموعه‏ ای از داده ‏های مورد نیاز و متناسب با سرطان‏ های کولورکتال در همه زمینه‏ های مذکور با استفاده از فرم‏ ها و دستورالعمل‏ های استاندارد ملی و بین المللی همچنین جمع‏آوری نظرات افراد خبره، به منظور ثبت سرطان‏ های کولورکتال برای کشور ایران طراحی گردد.
تاریخ : چهار شنبه 17 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی، سارا درّی عضو گروه پژوهشی انفورماتیک سرطان پژوهشکده در خصوص پژوهش انجام شده با عنوان "طراحی عناصر داده ای مورد نیاز سرطان کولورکتال در ایران" گفت: وجود اطلاعات در سیستم های سلامت به عنوان میانجی در مراقبت و درمان موثر، ضروری است و این اطلاعات باید در میان کاربران سیستم اطلاعات سلامت به طور مناسب توزیع شود.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر سازمان های تحقیقاتی مختلف با هدف تسهیل تحقیقات بین رشته ای و بین موسسه ای پیاده سازی شده اند و فارغ از هدف هر سازمان، جمع آوری  اطلاعات بین رشته ای به روش استانداری برای جمع آوری، مرتب سازی و انتقال و گزارش داده به دیگر موسسه های دخیل، نیاز دارد؛ افزود: در این طرح، هدف از طراحی مجموعه داده اصلی سرطان کولورکتال، تسهیل ارتباطات و داشتن قابلیت استفاده مجدد داده ها در حوزه سرطان کولورکتال و جلوگیری از ارزشیابی های مکرر بیمار در مراکز مختلف ارجاعی است.
درّی افزود: با توجه به کمبود چنین مجموعه داده ای در کشور، در این پژوهش سعی شد با نگاهی جامع و همه جانبه مجموعه ‏ای از داده‏ های مورد نیاز و متناسب با سرطان‏ های کولورکتال با استفاده از فرم‏ها و دستورالعمل ‏های استاندارد ملی و بین المللی همچنین جمع‏ آوری نظرات افراد خبره، به منظور ثبت سرطان‏ های کولورکتال برای کشور طراحی گردد.
گفتنی است، مقاله تهیه شده از این پژوهش در سومین کنگره بین المللی سرطان های دستگاه گوارش که در تاریخ 3 تا 5 آذر در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید، ارایه شد.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران